De expositie. (24 februari)

February 25th, 2012  Posted at   mali
arrow   |   1 Commentarrow

Al het werk dat we in 3 weken gemaakt hebben is vandaag en deze week te zien in een expositieruimte op de INA. Het is indrukwekkend om al het werk naast elkaar te zien hangen. Op het binnenplein staan veel mensen te wachten op de opening van de expositie. Madame la directrice opent samen met Jan Korevaar de expositie. Madame la directrice is trots dat 5 meiden vanuit Nederland helemaal naar Bamako zijn gereisd om iets te leren over Bogolan. Jan vertelde voornamelijk over wat wij hier gedaan hebben en wat er te zien is in de expositieruimte. Bij binnenkomst hebben we een groots cadeau aan de INA gegeven, voor het gebruik tijdens de kunstlessen. Het cadeau bestaat uit kunstmaterialen die gedoneerd zijn door de Amsterdamse hoge school van de kunsten en opbrengsten tijdens de inzamelingsactie. (www.inzamelingsactiemali.nl)
Onder begeleiding van muziek opgevoerd door muziekstudenten van de INA hebben wij ons werk besproken. Het is een geweldige ervaring om op deze manier een expositie te openen.

Tezamen met de studenten hebben wij besproken dat de komende week de expositie zal blijven hangen. Jan neemt volgende week alle Bogolans mee, waarop we het vervolgens in Nederland kunnen exposeren.

One Response to “De expositie. (24 februari)”

  1. Maud says:

    Leuk al jullie verhalen te lezen, al is het dan een beetje op het laatste moment. Maar dat is ook een beetje mijn schuld, ik had aan de website kunstnomade moeten denken. Zo te lezen zijn jullie een schat aan ervaring rijker. Goede terugreis en tot ziens op BVO.
    Groeten, Maud.