Kim

Kim Wesselman

Ontzettend benieuwd ben ik naar de waarschijnlijk bijzondere ervaringen die wij als studenten gaan meemaken in Mali. Door een mix van ver uiteenlopende culturen denk ik dat dit project enorm veel wederzijdse inspiratie gaat opbrengen. Ik ben erg nieuwsgierig naar de visie op kunst van de Malinese studenten en hoe zich dat zal gaan vermengen als wij met de studenten samen gaan werken. Ik hoop dat we samen tot nieuwe ontdekkingen en artistieke ontwikkelingen kunnen komen!
Naast het project ben ik ook erg geïnteresseerd in het dagelijks leven en de natuur van Mali. In mijn beeldend werk ben ik op zoek naar het pure en het onaangetaste in het leven.  Tussen alle drukte en hectiek in de westerse wereld zoek ik in mijn werk naar rust en vrijheid. Zelf vind ik dit o.a. op verschillende plekken in het Nederlandse landschap. Plekken van ongereptheid en oneindigheid. Maar hoe zal dit in Mali zijn? Hoe zit het met hun dagelijks leven? Is dat net zo vol gepland als in de westerse wereld?
Ik ben super nieuwsgierig naar het land en de ontdekkingen die wij als studenten met elkaar en individueel gaan doen! Het wordt volgens mij een belevenis om nooit te vergeten!